Esse Probiotic SkinCare

Världens första hudvårdsserie med levande probiotika

Esse Probiotic Skincare är en ekologisk och rättvisemärkt hudvårdsserie från Sydafrika. Merparten av råvarorna kommer från växter som växer vilt från den afrikanska landsbygden. Dessa ingredienser skapar ett högt koncentrat av antioxidanter och vitaminer som resulterar i en högteknologisk naturlig hudvårdsserie som ger utmärkta anti-aging resultat.
Esse Organic Skincare är certifierat ekologiska av Ecocert, veganmärkta av Vegan Society, rättvisemärkta av Phytotrade Africa och ackrediterade av djurrättsorganisationen PETA. Esse går att köpa i webbshoppen!

Esse Plus- exklusiv anti-ageing probiotika

Esse Plus är en av dom mest exklusiva produkterna i serien. I Esses strävan att kunna leverera världens mest avancerade anti-ageingprodukter med probiotika har dom ansträngt sig till det yttersta.

Plusseriens mest avancerade produkt är Probiotic Serum – dess probiotika medverkar aktivt till att förbättra hudens ekosystem och innehåller 1 miljard levande probiotika per milliliter. Det är det första serumet i världen som innehåller levande probiotika.

Samtliga produkter inom denna serie innehåller högaktiv probiotika som ger en boost till din huds mikrobiom. Resultatet blir en optimal anti-ageingeffekt.

Esse Sensitive – lugnar känslig hy

I Esse Sensitive-serien för känslig hud använder vi probitiska ingredienser för att återuppbygga barriärfunktionen så att huden blir mindre känslig.

Produkterna innehåller mer än 1 miljard levande probiotika per milliliter som aktivt ökar den mikrobika mångfalden på din hud.

Genom att endast använda de mildaste möjliga ekologiska ingredienserna minimerar vi risken för allergiska reaktioner.

Esse Organic – vår probiotiska baslinje

Esse Organic har nu uppgraderats med probiotika för att ge skydd och näring till din hud. Många av de produkterna som ingår i Esse Organic basserie innehåller nu banbrytande BIOME+-teknologi.

Uppgraderingen av Esse Organics formula innebär att vi har tillsatt prebiotika- och probiotikaextrakt för att ge näring åt utvalda och godartade mikrober på din hud.

När hudens mikrobiom är i balans förbättras barriärfunktionen, detta hjälper huden att bevara fukt och stänga ute föroreningar. Det innebär färre utrott av subklinisk inflammation och att åldrandeprocesses saktas ner.

Kolla in våra bästsäljande produkter

Presentkort

Presentkort

300 kr1.000 kr

Serum & Booster

BioLumin C Serum 30 ml

985 kr