Cecilias hudvårdscenter

Våra Behandlingar

Boka tid

Behandlingar

Nedan ser du alla behandlingar som vi har att erbjuda

Priser, erbjudanden och mer information om våra behandlingar hittar du genom att klicka på ”Boka tid”

Dermalogica – ansiktsbehandlingar
 • Dermalogica Facemapping
  15 min
  Face Mapping är Dermalogicas helt unika hudanalys. Få reda på allt om din hud och hur du ska sköta den på bästa sätt. Facemapping är kostnadsfri vid köp av en produkt.
 • Dermalogica ProSkin 30
  30 min
  Skräddarsydd behandling, en högintensiv Dermalogicabehandling som anpassas helt efter din hud och dina prioriterade önskemål. Dubbelrengöring och ”lager på lager” (serum, kräm) ingår alltid, utöver det ingår antingen portömning, massage eller peeling, utefter din huds behov.
 • Dermalogica ProSkin 60
  60 minuter
  Den ultimata Dermalogicabehandlingen. Med hjälp av våra mest avancerade produkter och behandlingstekniker skapar vi en behandling som är helt unik för just din hud. En upplevelse med optimal hudhälsa som resultat.
  Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, massage, portömning, massage, mask, serum och avslutande kräm.
 • Dermalogica Ansiktsbehandling Klassisk
  90 minuter
  Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, ansiktsmassage, handmassage, mask och avslutande creme.
 • Dermalogica Ansiktsbehandling med NBE-polering
  60 min
  Samma moment som i ProSkin 60 inkl en polering av huden som avlägsnar döda hudceller och ökar cellförnyelsen, ny lyster i huden fås.
 • Ansiktsmassage
  30 min
  Rengöring, peeling och underbar ansktsmassage

Nimue – ansiktsbehandlingar

 • Nimue AHA – behandling
  30 min
  En behandling som kan utföras som en kur eller vid individuella behandlingstillfällen för att ge föryngrande och strukturella effekter. I behandlingen ingår rengöring, enzym-peeling, AHA samt avslutande kräm. Rekommenderas till miljöbelastad, hyperpigmenterad och problemhud. 
 • Nimue underhållande behandling
  45 min
  En avslappnande behandling anpassad efter kundens specifika behov. I behandlingen ingår rengöring, enzym-peeling, ampull/serum, massage, ansiktsmask och avslutande produkt. Behandlingen rekommenderas till en miljöbelastad, hyperpigmenterad, problem och interaktiv hud.
 • Nimue hudföryngrande behandling
  60 min
  En kraftfull men säker aktiv behandling som underlättar föryngring i dermis. Behandlingen förbättrar hudstrukturen, förminskar porstorlek, ökar elasticitet, lyster och vitalitet. I behandlingen ingår rengöring, enzym-peeling, portömning, AHA, ansiktsmask samt avslutande produkt. Rekommenderas till miljöbelastad, hyperpigmenterad och problemhud.
 • Nimue djuprengörande behandling
  60 min
  En djuprengörande behandling som ger effektiva behandlingsresultat och som innehåller rengöring, enzym-peeling, portömning, djuprengörande mask samt avslutande produkt.
 • Nimue Thermal Detox Peel
  30 min
  En kolbaserad ”flash” – behandling som avgiftar, exfolierar, syresätter och djuprengör. Efter behandlingen får du en otroligt fin lyster, jämnare hudton och en reducering av fina linjer och stora porer.
 • Nimue hand  och armbehandling
  30 min
  En föryngrande hand- och armbehandling med 15% AHA-syra för exfoliering och återuppbyggnad. Behandlingen kan utföras vid enstaka tillfällen men med fördel utförs den som en kur 6-12 gånger för ett optimalt och långsiktligt behandlingsresultat.
 • Nimue ögonbehandling
  30 min
  En professionell ögonbehandling som är utvecklad för den känsliga ögonzonen. I behandlingen ingår bl a ett ögonserum, collagen/ögonmask med föryngrande och dränerande egenskaper. Behandlingen ger även intensiv återfuktning. Ögonbehandlingen kan utföras som ett komplement till alla nimues ansiktsbehandlingar eller med fördel som en kur med 10 behandlingstillfällen, som utförs två gånger i veckan.
Färgning och plock

Genom att definiera och markera ögonfransarna och ha ett par välformade och markerade ögonbryn ger du blicken ett intensivare uttryck och låter själen lysa igenom.

Vaxning

Mjuk och silkeslen hud vill alla ha. Vaxning är ett vanligt och utmärkt sätt att ta bort oönskad hårväxt. Med vaxning får du ett mjukt och stubbfritt resultat i upp till fem veckor.

Pedikyr

För att helheten ska må bra behövs underhåll av fundamentet – det vill säga våra fötter. Se nedan vilka behandlingar som erbjuds för att dina fötter ska bli välmående.

 • Klassisk pedikyr 60 min:
  Fotbad, nagelklippning, nagelbandsvård, polering av nagelplattan, borttagning av förhårdnader, filning och skön fotmassage.
  Under fotbadet bjuds du på en kopp te eller kaffe.
 • Pedikyr light 30 min: 
  Här läggs tiden på vad som är viktigast för dig. Har du bara lite förhårdnader eller vill ha naglarna fina är det här behandlingen för dig!
 • Mjuka fötter 30 min: 
  Cirkulationsökande peeling och underbar fotmassage
Smärtfri hårborttagning med Laser
Motus AY

Alexandrite-lasern är en av de absolut säkraste motoderna för permanent hårborttagning. Alexandrite-lasern har en våglängd på 755 nanometer vilket enlig forskning är den våglängd där ljuset absorberas bäst i pigmentet (färgen) i hårstrået och därmed förstör hårsäcken. Den har länge varit guldstandarden inom hårborttagning och har 20% högre effektivitet än diodlasern. Med den nya MOVEO-tekniken kan alla hudtyper behandlas – smärtfritt!

Hur fungerar laser?

Laserstrålen absorberas upp av färgen (pigmentet) i hårstrået och omvandlas till värme. Värmen leds genom hårstrået ner i hårsäcken och förstörs av värmen så att inget nytt hårstrå kan bildas.

Hårets växtfaser

Anagen fas – även kallad växtfasen. Här är håret bundet till hårroten där håret bildas och växer.

Katagen fas  – övergångsfasen. Hårsäcken drar ihop sig och släpper hårstrået, det går från växande till vilande.

Telogen fas – i den här fasen har hårstrået ingen kontakt med hårroten och kommer efter ett tag att lossna och skapa plats för ett nytt hårstrå att bildas.

Det är i den anagena fasen som man permanent kan ta bort hårstrået, i de andra faserna har inte hårstrået kontakt med hårroten vilket gör att laserstrålen inte kan ledas ner av hårstrået och förstöra hårsäcken.

Är det verkligen smärtfritt?

Med den nya MOVEO – tekniken kan man komma upp i den temperaturen som förstör hårsäcken utan att huden kommer upp i den temperatur som registrerar värme, därav är metoden smärtfri. Enstaka stickningar kan kännas.

Vem kan INTE göra hårborttagning
 • Personer som har vita/ljusa/gråa hårstrån
 • Personer som har mörkare hud än hårstrån
 • Personer som har tatueringar på det aktuella området som ska behandlas
 • Personer som har någon allergi mot ljus/värme
 • Personer som har någon känd hudsjukdom på området som ska behandlas