Ansiktsbehandlingar

Boka tid
Dermalogica – ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar

Boka tid

Ansiktsbehandlingar

Nedan ser du vilka ansiktsbehandlingar som vi har att erbjuda. Uppe i menyn under ”Behandlingar” hittar du fler behandlingar.

Hudanalys – 15 min

Face Mapping är Dermalogicas helt unika hudanalys. Få reda på allt om din hud och hur du ska sköta den på bästa sätt. Facemapping är kostnadsfri vid köp av en produkt.

190 kr

Dermalogica ProSkin 30 – 30 min

Skräddarsydd behandling, en högintensiv Dermalogicabehandling som anpassas helt efter din hud och dina prioriterade önskemål. Dubbelrengöring och ”lager på lager” (serum, kräm) ingår alltid, utöver det ingår antingen portömning, massage eller peeling, utefter din huds behov.

540 kr

Dermalogica ProSkin 60 – 60 min

Den ultimata Dermalogicabehandlingen. Med hjälp av våra mest avancerade produkter och behandlingstekniker skapar vi en behandling som är helt unik för just din hud. En upplevelse med optimal hudhälsa som resultat.
Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, massage, portömning, massage, mask, serum och avslutande kräm.

740 kr

Dermalogica Ansiktsbehandling Klassisk – 90 min

Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, ansiktsmassage, handmassage, mask och avslutande creme.

1010 kr

Dermalogica Ansiktsbehandling med NBE-polering – 60 min

Samma moment som i ProSkin 60 inkl en polering av huden som avlägsnar döda hudceller och ökar cellförnyelsen, ny lyster i huden fås.

890 kr

Ansiktsmassage – 30 min

Rengöring, peeling och underbar ansktsmassage

375 kr

 

Nimue underhållande behandling – 45 min

En avslappnande behandling anpassad efter kundens specifika behov. I behandlingen ingår rengöring, enzym-peeling, ampull/serum, massage, ansiktsmask och avslutande produkt. Behandlingen rekommenderas till en miljöbelastad, hyperpigmenterad, problem och interaktiv hud.

640 kr

Nimue hudföryngrande behandling – 60 min

En kraftfull men säker aktiv behandling som underlättar föryngring i dermis. Behandlingen förbättrar hudstrukturen, förminskar porstorlek, ökar elasticitet, lyster och vitalitet. I behandlingen ingår rengöring, enzym-peeling, portömning, AHA, ansiktsmask samt avslutande produkt. Rekommenderas till miljöbelastad, hyperpigmenterad och problemhud.

740 kr

Nimue djuprengörande behandling – 60 min

En djuprengörande behandling som ger effektiva behandlingsresultat och som innehåller rengöring, enzym-peeling, portömning, djuprengörande mask samt avslutande produkt.

740 kr

Nimue Thermal Detox Peel – 30 min

En kolbaserad ”flash” – behandling som avgiftar, exfolierar, syresätter och djuprengör. Efter behandlingen får du en otroligt fin lyster, jämnare hudton och en reducering av fina linjer och stora porer.

895 kr

Nimue hand  och armbehandling – 30 min

En kolbaserad ”flash” – behandling som avgiftar, exfolierar, syresätter och djuprengör. Efter behandlingen får du en otroligt fin lyster, jämnare hudton och en reducering av fina linjer och stora porer.

400 kr

Nimue ögonbehandling – 30 min

En professionell ögonbehandling som är utvecklad för den känsliga ögonzonen. I behandlingen ingår bl a ett ögonserum, collagen/ögonmask med föryngrande och dränerande egenskaper. Behandlingen ger även intensiv återfuktning. Ögonbehandlingen kan utföras som ett komplement till alla nimues ansiktsbehandlingar eller med fördel som en kur med 10 behandlingstillfällen, som utförs två gånger i veckan.

400 kr

pHformula, 60 minuter

Skräddarsydd ansiktsbehandling med syror speciellt anpassat för din hud.  

 

740 kr

pHformula, 90 minuter

Skräddarsydd ansiktsbehandling med syror speciellt anpassat för din hud.  

 

1010 kr

pHformula c-vitamin boost, 30 minuter

Upplev fantastisk lyster till huden med maximal dos av c-vitamin i kombination av retinol och hyaluronsyra. 

795 kr

phformula tonårsbehandling, 30 minuter

En skräddarsydd behandling som är speciellt anpassad till en tonårshud. Rengöring, peeling, portömning, massage, mask och avslutande kräm.

375 kr

pHformula ansiktsbehandling, 45 minuter

Skräddarsydd ansiktsbehandling med syror speciellt anpassat efter din hud.

640 kr